Způsoby, jak se dokopat ke cvičení

Způsoby, jak se dokopat ke cvičení

Každý se snaží v životě něco dělat, nebo aspoň přemýšlí, jak se namotivovat, aby něco dělali. Podíváme se, co dělat abychom se namotivovali asi k tomu nejčastějšímu s čím se můžete potkat, a to s cvičením, a to jde rukou v ruce i se zdravým životním stylem.

Znáte to, ležíte buď doma, ležíte a říkáte si, že se Vám nechce, nebo jste příliš v honu, a nestíháte, a cvičení odkládáte až na něj budete mít čas, ale když čas nakonec máte, stejně si jdete lehnout po podle Vás za odměnu po náročných dnech v práci.
slabý muž

Přestaňte se vymlouvat, hledejte cesty ke cvičení, a ne cesty do postele, mnohem lépe se Vám usne po výkonném dnu plného všeho, co jste chtěli stihnout, a ono by se Vám to podařilo, kdybyste jen a jen chtěla. Máte malou motivaci, bojíte se jít sama do posilovny? Domluvte se s kamarádkou, sestrou, mamkou, když se to táhne ve dvou nebo více, hned se cvičí lépe. Jestli-že v domácnosti se sebou nesnažíte dělat něco jen vy, jde to úžasně. Když se domlouváte, co bude na oběd, večeři je hned větší radost, než do toho půjdete s někým, zkuste přemluvit ještě někoho, stoprocentně Vám to vydrží déle, než kdybyste měla jít někde sama, pokud jste stydlivější typ.

Veřejné lekce, možná to zní strašně, ale je tolik lekcí, které jsou zaměřeny přesně pro ty, kteří začínají, a nemají až takovou kondičku jakou by chtěli. Na výběr je toho neskutečně mnoho, například kruhový trénink, který Vám kondičku napraví nahned.

Hlavně je základem nenabrat si všechno na jeden den, a změnit vše co Vás napadne, ale po menších krokách se posunovat kam chcete. Nasměrovat Vás můžu třeba, máte každý den po obědě nebo pozdě večer chuť na sladké, nebo máte pocit, že byste snědli snad vše? Omezte zezačátku jen toto, máte na něco chuť, tak si dejte ovoce, mělo by Vás to přejít. Další dny můžete změnit například bílé pečivo na celozrnné, a takto pokračovat dál.
potřeby na hubnutí

Můžete si také koupit nějaké sportovní oblečení, legíny, tílko, tenisky. Hned se Vám bude chtít ho někde ukázat, a pořádně si zacvičit.

A já Vám na závěr přeju štěstí k tomu abyste dosáhli svých cílů.


Back to Top